Start a new topic

All scenes have stopped working

None of the scenes I registered are working. I tried to delete and add  scenes. I also restarted the router, but the scenes are not working. All other things are working fine



11 people have this problem

I have the same problem. Scenes do not work. Czech Republic

not working too


This happened to me too, for the last 2 days all of my scenes stopped working.

I'm having the same problem.. It happened yesterday and I deleted and creates new scenes and not working
Anyone knows how fix it?

I am having the same problem. All my scenes have stopped working. Please fix asap.

Same for me.

All scenes were ok for monthes and yesterday they stopped working.

I used 2 Bridges and it's the same on both.

I deleted and creates new scenes but still not working.

I replaced 433Mhz triggers by "manual trigger" in the scenes ad ran them : not working

I receive the 433MHz notifications correctly, there shown in historial, I can control my switches by the app.


Just the problem with the scenes...


Any body solved it ?

same here!!!!!! After I tried the IFTTT, all scene stop working. 

I have the same problem
Same problem here. Probably it is a problem on Sonoff servers. We need to wait them to fix it...
Same problem here. Seems to be a global problem. ETA for solution, please?
Same problem here in Mexico City, please fix it.
Same problem in central USA, scenes all quite working 2 days ago now. I have switches all around the house that rely on scenes to work. Please fix ASAP

I have the same problem. All scenes stopped working. Manual control through the app works fine. In the Scenes log it reports "Action Failed" at the time that it should switch on or off.


1 person likes this
Login or Signup to post a comment